Skræddersyede

indkøbsaftaler

SUSAM's kernefokus ligger på at sikre de mest attraktive rabatter, vilkår og services gennem nøje udvalgte indkøbsaftaler. Spar tid og penge – helt gratis.

Spar tid og penge

SUSAM forhandler det hele, så du sparer tid og penge.

Find dine leverandører

Skræddersyede og unikke løsninger, der matcher dine behov.

Det er helt gratis

Eksklusive rabatter og et samarbejde, der styrker din bundlinje.

Et lille udpluk af vores leverandører

Fordele med SUSAM

SUSAMs indkøbsaftaler garanterer virksomheder adgang til konkurrencedygtige priser, eksklusive rabatter og skræddersyede vilkår, der skaber værdi og besparelser for din virksomhed.

Attraktive besparelser
Tryghedsgaranti
Gennemsigtighed og tillid
100% gratis

Vores leverandører

Vores nøje udvalgte leverandører er eksperter indenfor deres felt, sikrende høj kvalitet og pålidelighed i alle aspekter af samarbejdet. Vi forstår, at virksomheder har forskellige behov. Derfor tilbyder vores leverandører fleksible løsninger, der kan tilpasses individuelle krav, og som sikrer optimal tilfredshed.

Eksklusive rabatter og besparelser
Klare aftaler og pålidelige partnerskaber
Skræddersyede løsninger til din virksomhed

Hvorfor blive en del af SUSAM?

Hvorfor gå glip af gratis fordele? Din virksomhed kan nyde fordelene af eksklusive rabatter og spare penge og tid på intelligente indkøb. Kontakt os i dag, og lad os sammen styrke din virksomheds økonomi.

100 % gratis - der står intet med småt


Få mest muligt ud af din virksomheds indkøb med SUSAM. Ved at tilmelde dig vores gratis fællesskab får du adgang til eksklusive fordele, skræddersyede indkøbsaftaler og attraktive rabatter.

Kun de bedste leverandører


Vi håndplukker nøje vores leverandører for at sikre, at vores medlemmer kun får adgang til topkvalitet. Kontakt os i dag

og oplev fordelene ved at samarbejde med de bedste leverandører hos SUSAM.

Du sparer tid og penge


Med SUSAM får du ikke kun en samarbejdspartner, men en tids- og pengebesparende løsning. Vi strømliner dine indkøbsprocesser, sikrer dig de bedste vilkår og frigiver ressourcer i din virksomhed.

Vi forhandler de bedste vilkår


SUSAM forhandler altid de bedste vilkår for dig og din virksomhed. Bliv en del af vores fællesskab og oplev fordelene af skræddersyede indkøbsaftaler, der optimerer

din virksomheds besparelser.

Det siger vores medlemmer om SUSAM

“Medlemskabet af SUSAM har gjort dialogen med leverandører på en række indkøbsområder meget lettere for os. Indkøbssamarbejdet har samtidig givet os gode besparelser indenfor el, kontorartikler og brændstof.”


Rasmus Dahl
Direktør - Eurodan Huse A/S

“SUSAM er et gennemtænkt koncept, som vi afgjort anbefaler andre virksomheder at blive en del af. Til trods for, at vi var gode til at købe ind, har vi via indkøbsfællesskabet sparet hele vores sponsorat ind alene på brændstof.”


Ricki Kjeldsen & Dennis Povlsen

Indehavere - TreeTops A/S

“De mange indkøbsbesparelser i SUSAM gør, at vi kan holde vores sponsoratpenge hjemme. Vi kan altså både støtte SønderjyskE og få god eksponering, uden at det tager en krone fra bundlinjen..."


Michael Gabelgaard Minke & Johny Gramberg

Direktør og Salgs- og Marketingchef - Dansk Transport Emballage A/S

Intelligente indkøbsaftaler der gør en positiv forskel på bundlinjen

Optimér dine indkøb med SUSAM! Med intelligent indkøb bringer SUSAM dig attraktive rabatter, skræddersyede løsninger og bæredygtig værdi. Samarbejd med os, styrk din virksomhed gennem fælles indkøb, og det bedste af det hele: Det er helt gratis!

Har du spørgsmål?

Send en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få nyheder fra SUSAM direkte i din inbox

Hold dig informeret med SUSAMs nyhedsbrev! Tilmeld dig for at modtage opdateringer om vores seneste aktiviteter, partnerskaber og indkøbstips.


© 2024 - SUSAM A/S · Cookie- og privatlivspolitik
info@susam.dk
+45 4018 2226